2023 Cannes Film Festivali Kırmızı Halı Görünümleri

493
2023 Cannes Film Festivali Kırmızı Halı

2023 Cannes Film Festivali başladı. Açılışı ünlü aktör Johnny Depp’in geri dönüş filmi olan “Jeanne du Barry” ile yapan festival sanat dolu anlara da ev sahipliği yaptı. Ülkemizden Nuri Bilge Ceylan’ın filmi Kuru Otlar Üstüne’nin de gösteriminin gerçekleştirildiği Cannes Film Festivali’nde filmler kadar kıyafetler de dikkat çekti. Adeta bir ünlü geçidi olan film festivalinde herkes çok şıktı diyebiliriz. İşte sizler için derlediğimiz en iyi Cannes Film Festivali kırmızı halı görünümleri.

2023 Cannes Film Festivali Öne Çıkan Kırmızı Halı Görünümleri

Merve Dizdar

Cannes’da tam tamına 11 dakika boyunca alkışlanan Kuru Otlar Üstüne’nin yıldızı Merve Dizdar görünümüyle de beğeni topladı. Doğal güzelliği ile her zaman dikkatleri üzerine çeken Merve Dizdar’ın Cannes’daki kıyafet tercihlerinin de oldukça şık olduğunu söylemek mümkün. Sonuç olarak bu şık giysilerle Merve’nin doğal güzelliği de birleşince ortaya harika görüntüler çıkmış.

Alessandra Ambrosio

Victoria Secret modellerinden olan güzel yıldız Cannes Film Festivali’nde de ikonik bir görünüme imza attı. Bununla beraber modelin tercih ettiği kıyafet herkesin beğenisini topladı. Güzel yıldızın kırmızı halıda adeta parladığını söylemek yanlış olmaz.

Uma Thurman

Kill Bill ve Ucuz Roman filmlerinin ünlü yıldızı kırmızı halıda dikkat çekenler arasındaydı. Çünkü Uma Thurman, Dior marka elbisesi ile oldukça şık görünüyordu. Şüphesiz Cannes kırmızı halısında da en güzel görünümler arasında yerini aldı. Ancak Uma Thurman’ın kırmızı halı yürüyüşünde dikkat çeken başka bir durum daha vardı. Bu da güzel oyuncunun kırmızı halıda oğluyla beraber yer almasıydı.

Naomi Campbell

Naomi Campbell de Cannes Film Festivali kırmızı halı geçidinde yer aldı. Yıllara meydan okuyan ünlü model oldukça şık görünüyordu. Ayrıca ünlü model cesur kıyafet tercihi ile de dikkatleri üzerine topladı.

Catherine Zeta-Jones

Güzelliği ile bilinen oyunculardan biri olan Catherine Zeta-Jones Cannes kırmızı halısında da oldukça güzel görünüyordu. Güzel oyuncu Elie Saab imzalı kırmızı elbisesiyle boy gösterdi. Ayrıca güzel oyuncu yıllara meydan okumasıyla da dikkat çekti.

Meryem Üzerli

Muhteşem Yüzyıl dizisinden hatırladığımız Meryem Üzerli de Cannes Film Festivali kırmızı halı yıldızlarındandı. Güzel yıldız siyah elbisesini kendisine oldukça yakıştırmıştı. Ayrıca güzel yıldız kırmızı halıda da oldukça şık görünüyordu.

Daha önce Met Gala 2023 kombinlerini incelediğimiz gönderimizi okumak için buraya tıklayabilir, Instagram’da da bizleri takip ederek en güncel moda içeriklerine ulaşabilirsiniz.

Önceki İçerikÜnlülerin Sokak Stili: Harry Styles
Sonraki İçerikGaziantep Yemekleri: Antep Mutfağının Meşhurları